Jakke Haapanen

Taidemaalari, kuvataiteilija

Jakke Haapanen 

Olen 1961 syntynyt ja ympäri Suomea elänyt, tällä hetkellä helsinkiläinen, itseoppinut taidemaalari. Tyylisuuntani on surrealismi. Minun surrealistisessa maailmassani esitän esineet ja asiat realistisesti, mutta unenomaisessa miljöössä. Tekniikkani on pääasiassa öljyvärimaalaus kankaalle. Töissäni ominaista ovat kirkkaat ja puhtaat värit, sekä vahva symboliikka. Ammennan inspiraationi ympäristöstä, luonnosta ja eletystä elämästä, jotka kumpuavat alitajunnastani kankaalle.  Myös musiikki on isosti läsnä työskennelyssäni.

Tarkkanäköisimmät taiteen katsojat löytävät tauluistani pienen palaneen tulitikun sekä höyhenen. Tikku on taiteilijan puumerkkini, höyhen puolestaan kuvaa vaimoni läsnäoloa työskennellessäni.

Jos tahdot nähdä töitäni livenä, niin niitä on esillä Hotelli Nuuksion ruokasalissa, SOL:n pääkonttorissa ja Helsingin Taiteilijaseuran Taidelainaamossa. Netistä voit katsella töitäni kotisivujen taidegallerian lisäksi myös täältä:  #FacebookHelsingin TaidelainaamoTaideTupa PikkuSelma

Tervetuloa tutustumaan maailmaani!

Kuva Tampereelta Keskus Galleriassa kesällä 2023. Taustalla seinällä samana vuonna valmistunut maalaukseni: Indikaattori.